Konferensfika

Vi behöver Er beställning senast fem arbetsdagar innan aktuellt datum. Annars kontaktar ni köket direkt på 08-20 09 80 så ser vi hur vi löser er beställning. Genom att trycka på knappen ”Bekräfta” så godkänner ni beställningsvillkoren som ni kan hitta här.

Information, priser och dylikt.

Vi levererar varorna på utsatt tid utanför den sal ni uppgivit. Kaffe levereras alltid med te samt tillbehör (muggar, skedar, socker). Hittar ni inte det ni söker så är det bara att fråga. De grova mini-baguetterna är vegetariska och innehåller ost, sallad, smör och gurka. För matig macka/wrap ska uppges om dessa ska vara vegetariska, annars är de inte det!

Priser

Grov mini-baguette25,-
Kaffe/te ink mugg, sked, socker25,-
Fikabitar20,-
Loka23,-
Smakis15,-
Frukt9,-
Lunch105,-
Wrap65,-
Matig Macka55,-
Fika i restaurangen350,-

Vid sen lunch:

Vid sen lunch gäller priset 125 kr/pp samt minimum 30 pers.

Helglunch:
Vid helglunch gäller pris från 135 kr/pp. Minimum om 50 personer brukar gälla men alternativ finns så det är bara att fråga om hur vi löser maten åt er helt enkelt.

Ang Dryck:
Vi kan tyvärr inte hjälpa er med vattenkannor till deltagarna men vi har annan förpackad dryck.

Totalt antal deltagare. Allergier/kostavvikelser specificeras under ”Övrig information”

Vid fler än 15p tittar vi på lösningar i form av tider eller om det kanske blir smidigast med lunchwraps. Som erfaren bokare vet ni redan att man planerar dagen utefter lunchen. Vänligen förbered små lappar som deltagarna lämnar i kassan så att vi kan servera er så smidigt och snabbt som möjligt.