Festvåning

Välkommen att boka ditt egna event hos oss på Två Grabbar! Vi hjälper gärna till att styra upp allt från firmafesten till privatfirande eller uppträdanden. Lokalen präglas av läckra inredningsdetaljer så som designarmaturer i taket och stora panoramafönster. Lokalen är väldigt anpassningsbar och det krävs en titt för att verkligen kunna se och skaffa sig en uppfattning hur den passar både sällskap om 50p såväl som 450p.

Billig festvåning för skräddarsydda fester

Det finns festfixare och så finns det Två grabbar & kök. Vi tycker nämligen att en festvåning ska kunna erbjuda något extra. Hos oss får du bestämma själv. Av oss får du inte bara hyra en festlokal till en billig penning, vi står även till tjänst med idéer och förslag som gör din fest till en fest för livet.

Bröllopsmiddagen som du har råd med

En bröllopsfest är förmodligen en av de mest minnesvärda och roliga festerna i livet. En fest full av glädje och förhoppningar men också en fest där man ställer extra höga krav på mat, dryck och kringarrangemang. Ser man inte upp riskerar bröllopsfesten dessutom att bli en dyr affär. Allt detta har vi tänkt på när vi arrangerar våra bröllopsmiddagar.

Vi tycker nämligen att brudparet ska få ägna så mycket tid som möjligt åt varandra – och slippa känna sig ruinerade efteråt. Därför tar vi inte extra betalt för bröllopsmiddagar utan ger samma pris som vid vilken fest som helst. Maten, drycken och festligheterna tummar vi däremot inte på.

Företagsfester som man minns

För en riktigt bra företagsfest ska vara något som man minns efteråt. Helst ska den ha något för alla, för de partysugna dansdrottningarna såväl som för de tillbakalutade barlejonen. Det viktigaste är att alla får en riktigt festlig kväll.

I matväg anstränger vi oss dessutom alltid lite extra. Smakrik buffé eller lyxig a la carte – du väljer, vi lagar till. Resultatet blir ofta över förväntan, både vad gäller priset och eventet. Vi vågar faktiskt sticka ut hakan och påstå att vi är riktigt bra på det vi gör.