Veckans Lunch

” Två grabbars lunch är en blandning av affärslunch och traditionell lunch.”

veckans-lunchDetta utlåtande fick vi av en kund som intervjuades på radion i samband med en reporters frågor på stan. Det sammanfattar på ett bra sätt vad vi vill presentera med våra luncher. Det var luncher som satte Två grabbar och kök på kartan i Stockholm.

Vi har många tusen nöjda kunder vid vår sida och har serverat 200-250 lunch varje dag sedan 2005. Vår idé bakom luncherna är att luncherna ska vara handgjorda och halvfabrikat är något som vi inte tar i. Varje dag kan vi erbjuda 3 varma lunchrätter tillsammans med ett komplement av fräscha sallader med kyckling eller något annat gott i.

Då våra luncher är populära, när det kurrar i magen, så kan det vara en idé att komma så tidigt som möjligt. Ni hittar oss en våning upp på Sveavägen 41 (i det blåa ABF huset). Lunchen är öppen kl. 11.00-13.30. Priset för lunchen är 99,-. Vid allergi, tveka inte att fråga personalen, så hjälper vi er.

Varmt Välkomna!

Meny vecka 21

MÅNDAG:

Fröpanerad fiskfilé med färskpotatis, citronklyfta & örtagårds sås.
Grillad Italiensk bratwurst med potatissallad, syrad gurka & rostad lök.
Grillad sojakorv med potatissallad, syrad gurka & rostad lök.

TISDAG:

Laxgratäng med tomat-&saffranssås samt spenatris.
Lammhults isterband med stuvad potatis, rödbetor & grov senap.
Gratinerad fänkål med tomat-&saffranssås samt spenatris.

ONSDAG:

Strömmingsflundra med kaviar & gräslökscreme samt citron & puré.
Ungersk gulasch gryta serveras med gräddfil & ris.
Vegetarisk böngulasch med gräddfil & ris.

TORSDAG:

Spättarulad med hummersås, sparris, vitlök & räkor samt kokt potatis.
Kycklingschnitzel med italiensk ostsås, marinerad paprikasallad & persiljepotatis.
Vegetarisk schnitzel med italiensk ostsås, marinerad paprikasallad & persiljepotatis.

FREDAG:

Regnbågsfilé med dill-&saffranshollandaise, citron samt kokt potatis.
Fläsknoisette med portvins stuvade champinjoner, persiljepotatis & bearnaisesås.
Färserad paprika med hummus, persiljepotatis & tomatsallad.

ALLA DAGAR:

Caesarsallad med cajunstekt kycklingbröst, rostat bacon, riven Grana Padano och krutonger.
Grekisk fetaostsallad med kalamataoliver, vinägrette & krutonger.
Fransk omelette med ost och skinka.

Med reservation för eventuella ändringar. Hälsningar Två grabbar och kök =)