Veckans Lunch

” Två grabbars lunch är en blandning av affärslunch och traditionell lunch.”

veckans-lunchDetta utlåtande fick vi av en kund som intervjuades på radion i samband med en reporters frågor på stan. Det sammanfattar på ett bra sätt vad vi vill presentera med våra luncher. Det var luncher som satte Två grabbar och kök på kartan i Stockholm.

Vi har många tusen nöjda kunder vid vår sida och har serverat 200-250 lunch varje dag sedan 2005. Vår idé bakom luncherna är att luncherna ska vara handgjorda och halvfabrikat är något som vi inte tar i. Varje dag kan vi erbjuda 3 varma lunchrätter tillsammans med ett komplement av fräscha sallader med kyckling eller något annat gott i.

Då våra luncher är populära, när det kurrar i magen, så kan det vara en idé att komma så tidigt som möjligt. Ni hittar oss en våning upp på Sveavägen 41 (i det blåa ABF huset). Lunchen är öppen kl. 11.00-13.30. Priset för lunchen är 99,-. Vid allergi, tveka inte att fråga personalen, så hjälper vi er.

Varmt Välkomna!

Meny vecka 3

MÅNDAG:

Paella med scampi, räkor & musslor samt aioli & citron.
Parmesanbakad kycklingfilé med chipotlekryddad tomatconcassé & puré.
Vegetarisk paella med kronärtskocka & bönor samt aioli & citron.

TISDAG:

Örtbakad kungsfisk med vitvinsås & blomkålsstomp.
Pytt Bellman med tärnade rödbetor & stekt ägg.
Rotfruktspytt med tärnade rödbetor & stekt ägg.

ONSDAG:

Fisk & skaldjursragu med kardemumma, tomat serveras med bulgur & citroncreme.
Pasta med kyckling, dragon, spenat, tomat, grädde samt riven grana padano.
Grekisk grönsaksragu serveras med bulgur & citroncreme.

TORSDAG:

Italiensk fiskgratäng med basilika, vitt vin, grädde samt kokt potatis.
Chiligryta serveras med jalapenocreme och vildris.
Ärtsoppa med fläsk samt pannkakor, sylt & grädde.
Sötpotatissoppa med chili & kokosmjölk samt pannkakor, sylt & grädde.

FREDAG:

Friterad fisk med champinjonsås, citron & basmatiris.
Långbakad högrev med rödlökssky, bearnaisesås & potatisgratäng.
Vegetariska vårrullar med sweet chilisås, gräddfil & basmatiris.

ALLA DAGAR:

Caesarsallad med cajunstekt kycklingbröst, rostat bacon, riven Grana Padano och krutonger.
Grekisk fetaostsallad med kalamataoliver, vinägrette & krutonger.
Fransk omelette med ost och skinka.

Med reservation för eventuella ändringar. Hälsningar Två grabbar och kök =)