Veckans Lunch

” Två grabbars lunch är en blandning av affärslunch och traditionell lunch.”

veckans-lunchDetta utlåtande fick vi av en kund som intervjuades på radion i samband med en reporters frågor på stan. Det sammanfattar på ett bra sätt vad vi vill presentera med våra luncher. Det var luncher som satte Två grabbar och kök på kartan i Stockholm.

Vi har många tusen nöjda kunder vid vår sida och har serverat 200-250 lunch varje dag sedan 2005. Vår idé bakom luncherna är att luncherna ska vara handgjorda och halvfabrikat är något som vi inte tar i. Varje dag kan vi erbjuda 3 varma lunchrätter tillsammans med ett komplement av fräscha sallader med kyckling eller något annat gott i.

Då våra luncher är populära, när det kurrar i magen, så kan det vara en idé att komma så tidigt som möjligt. Ni hittar oss en våning upp på Sveavägen 41 (i det blåa ABF huset). Lunchen är öppen kl. 11.00-13.30. Priset för lunchen är 99,-. Vid allergi, tveka inte att fråga personalen, så hjälper vi er.

Varmt Välkomna!

Meny vecka 26

MÅNDAG:

Vinpocherad kolja med skaldjurssås & dillfräst svartrot.
Fläsknoisette med tryffelbearnaise, råmarinerad blomkål & örtbakad potatis.
Bakad rotselleri med tryffelbearnaise, råmarinerad blomkål & örtbakad potatis.

TISDAG:

Stekt regnbåge med gräddkokt svamp & sparris samt jordärtskockspure.
Italiensk färsbiff med mozzarella & salviasky samt rissole potatis.
Vegetarisk tortellini med rostade grönsaker & soltorkad tomat crème.

ONSDAG:

Västkustgratäng med musslor, räkor, vitvinsås samt kokt potatis.
Harissa marinerad kyckling med tabbouleh & myntayoghurt.
Harissa marinerad quornfilé med tabbouleh & myntayoghurt.

TORSDAG:

Asiatisk fisk & skaldjursgryta med lime, thaicurry, kokosmjölk, koriander & ris.
Köttbullar med gräddsås, rårörda lingon, inlagd gurka & potatispuré.
Fetaostgratinerad sojafärs fylld paprika serveras med tomatsky & potatispuré.

FREDAG:

Sotad Red Snapper med ugnsrostade grönsaker, sötpotatis och hollandaisesås.
Grillad lammsalsiccia med spansk potatissallad & aivarcreme.
Grillad halloumi med spansk potatissallad & aivarcreme.

ALLA DAGAR:

Caesarsallad med cajunstekt kycklingbröst, rostat bacon, riven Grana Padano och krutonger.
Grekisk fetaostsallad med kalamataoliver, vinägrette & krutonger.
Fransk omelette med ost och skinka.

Med reservation för eventuella ändringar. Hälsningar Två grabbar och kök =)