Veckans Lunch

” Två grabbars lunch är en blandning av affärslunch och traditionell lunch.”

veckans-lunchDetta utlåtande fick vi av en kund som intervjuades på radion i samband med en reporters frågor på stan. Det sammanfattar på ett bra sätt vad vi vill presentera med våra luncher. Det var luncher som satte Två grabbar och kök på kartan i Stockholm.

Vi har många tusen nöjda kunder vid vår sida och har serverat 200-250 lunch varje dag sedan 2005. Vår idé bakom luncherna är att luncherna ska vara handgjorda och halvfabrikat är något som vi inte tar i. Varje dag kan vi erbjuda 3 varma lunchrätter tillsammans med ett komplement av fräscha sallader med kyckling eller något annat gott i.

Då våra luncher är populära, när det kurrar i magen, så kan det vara en idé att komma så tidigt som möjligt. Ni hittar oss en våning upp på Sveavägen 41 (i det blåa ABF huset). Lunchen är öppen kl. 11.00-13.30. Priset för lunchen är 99,-. Vid allergi, tveka inte att fråga personalen, så hjälper vi er.

Varmt Välkomna!

Meny vecka 34

MÅNDAG:

Fiskgratäng med västerbottenost, kräftstjärtar och sparris samt kokt potatis.
Fläsknoisette med ädelostsås, broccoli och stekt potatis.
Blomkål och broccoligratäng med ädelost, rostade solrosfrön och stekt potatis.

TISDAG:

Spaghetti al Tono (tonfisk, paprika, lök, tomat, chili och grädde) med riven grana padano.
Ugnsgratinerad falukorv med tomat, senap, lök och ost samt potatispuré.
Vegetarisk quesadilla med bönor och sojafärs samt jalapeñocreme och mixsallad.

ONSDAG:

Fisk och skaldjursgryta med lime, thaicurry och kokosmjölk samt basmatiris.
Kalvfärsbiff med gräddkokt savoykål och bacon samt persiljepotatis.
Asiatisk grönsaksgryta med lime, chili och kokosmjölk samt basmatiris.

TORSDAG:

Stekt kummel meuniere med kapris, rödbetor, skirat smör, citron och kokt potatis.
Biffstroganoff med hel saltgurka, gräddfil och pilaffris.
Vegostroganoff med hel saltgurka, gräddfil och pilaffris.

FREDAG:

Ångad torskrygg med ljummen gubbröra, citron och kokt potatis.
Grillad kycklingfilé med krämig tomatrisotto samt ruccolasallad.
Ost och chilirostad zucchini med krämig tomatrisotto samt ruccolasallad.

ALLA DAGAR:

Caesarsallad med cajunstekt kycklingbröst, rostat bacon, riven Grana Padano och krutonger.
Grekisk fetaostsallad med kalamataoliver, vinägrette & krutonger.
Fransk omelette med ost och skinka.

Med reservation för eventuella ändringar. Hälsningar Två grabbar och kök =)