Företagsfest i Stockholm

Specialister på företagsevent

Söker du en rymlig lokal för nästa företagsaktivitet men har en tight budget? Har du varit med i festkommittén för länge och har slut på idéer? Två grabbar & kök har lösningen på dina företagsevent. I vår rymliga och flexibla festlokal centralt belägen mitt i Stockholm city har vi arrangerat åtskilliga lyckade företagsfester genom åren.

Företagsfester som man minns

För en riktigt bra företagsfest ska vara något som man minns efteråt. Helst ska den ha något för alla, för de partysugna dansdrottningarna såväl som för de tillbakalutade barlejonen. Det viktigaste är att alla får en riktigt festlig kväll. I matväg anstränger vi oss dessutom alltid lite extra. Smakrik buffé eller lyxig a la carte – du väljer, vi lagar till. Resultatet blir ofta över förväntan, både vad gäller priset och eventet. Vi vågar faktiskt sticka ut hakan och påstå att vi är riktigt bra på det vi gör. Vårt fulltecknade bokningsschema talar för sig själv.

Flexibla lokaler för företagsevent

I våra rymliga lokaler som rymmer 50-450 personer har du möjlighet att planera företagsaktiviteterna efter dina önskemål. Önskar du duka med ståbord, långbord eller mer intima småbord? Vi är vana att anpassa oss till olika krav och budgetar. Och idéer har vi många på lager. Berätta bara hur du vill ha det så fixar vi resten.
Kontakta oss
Kontakta vår festfixare Christian Lundberg via mejl christian@tvagrabbar.se eller telefon 0707 – 29 62 81 för en visning av vår festlokal. Festvåningen är mycket populär så det är bra om du är ute i god tid.

Om datumet är bokat, finns det alternativa datum?
På ett ungefär. Minimum om 50p är brukligt.
När ni tänkt att gästerna anländer och när ni vill att det skall vara slut.
Vad är det för typ av mat och dryck som ni vill bjuda på? Både mat och dryck går via oss.