Kickoff i Stockholm

Kickoffen fixar vi!

Söker du en medarrangör för företagets nästa kickoff? Lämna då detta till oss på Två grabbar & kök. Anlitar du oss för nästa företagskickoff kan du känna dig i trygga händer. Vi har lång erfarenhet av att arrangera företagsevent och kickoffer i Stockholm. Hemligheten är att vi skräddarsyr dem efter dina önskemål. Vi har lärt oss att det är det bästa sättet att få en kickoff att bli så lyckad som möjligt.

Företagskickoff med drömläge

Vår festlokal har dessutom ett drömläge för kickoffer med sin placering mitt i centrala Stockholm. Adressen på Sveavägen är lätt att hitta och ligger nära tunnelbana och andra kommunikationer. I våra rymliga anpassningsbara lokaler finns möjlighet att anordna företagskickoffer och fester för allt ifrån 50 till 450 personer. Vi har dessutom investerat i en professionell ljudanläggning som gör att ni kan njuta av bra musik hela kvällen.

Arrangör med bred erfarenhet

Vår fina festlokal på Norrmalm tillsammans med vår långa erfarenhet som festarrangörer gör oss väl lämpade som arrangörer av kickoffer och företagsevent av olika slag. Har du slut på egna idéer så har vi några vi kan dela med oss av. Riktigt vällagad och god mat kan vi också erbjuda. Vår köksmästare Johan Tholsby har många års erfarenhet av svensk och internationell matlagning och tillsammans syr vi ihop något som passar både smaklökar och budgetramar. En kickoff att minnas, helt enkelt!

Kontakta oss

Kontakta vår festfixare Christian Lundberg via mejl christian@tvagrabbar.se eller telefon 0707- 29 62 81 om du vill veta mer. Lättast når du Christian via mejl.

Om datumet är bokat, finns det alternativa datum?
På ett ungefär. Minimum om 50p är brukligt.
När ni tänkt att gästerna anländer och när ni vill att det skall vara slut.
Vad är det för typ av mat och dryck som ni vill bjuda på? Både mat och dryck går via oss.