Billig festvåning

banner003

Festlokalen som blir som du vill ha den

Är du ute efter en bra festlokal men de festfixare du varit i kontakt med på tok för dyra? Lugn, vi på Två grabbar & kök har både festlokalen och den goda maten och dessutom lång vana av att hyra ut festlokaler. Vi ser till att du får en fest som passar både dig, dina gäster och din plånbok. Med hjälp av vår skickliga köksmästare Johan Tholsby med erfarenhet av både det svenska och internationella köket fixar vi sedan en festmåltid som du sent ska glömma. Du får helt enkelt din fest precis som du vill ha den!

Festvåning mitt i Stockholm

Vår festvåning är dessutom centralt placerad mitt i Stockholm city och lätt att hitta även för långväga gäster. Vår festlokal rymmer 50-450 personer (50-300 sittande), vilket gör den idealisk för olika sorters tillställningar, alltifrån stora företagsfesten till släktkalas. Därtill har vi en ljudanläggning som kan få vem som helst att vilja slå klackarna i taket.

Billig festvåning för skräddarsydda fester

Det finns festfixare och så finns det Två grabbar & kök. Vi tycker nämligen att en festvåning ska kunna erbjuda något extra. Hos oss får du bestämma själv. Av oss får du inte bara hyra en festlokal till en billig penning, vi står även till tjänst med idéer och förslag som gör din fest till en fest för livet.

Kontakta oss

Kontakta vår festfixare Christian Lundberg via mejl christian@tvagrabbar.se eller telefon 0736-70 62 00 om du vill veta mer. Lättast når du Christian via mejl.

Om datumet är bokat, finns det alternativa datum?
På ett ungefär. Minimum om 50p är brukligt.
När ni tänkt att gästerna anländer och när ni vill att det skall vara slut.
Vad är det för typ av mat och dryck som ni vill bjuda på? Både mat och dryck går via oss.