Bufféförslag stycke

Förutom våra temabufféer som är den klart populäraste och mest uppskattade formen som våra kunder vill erbjuda sina gäster, så har vi även tagit fram en lista över styckesaker för bufféer. Vår målsättning är att alltid kunna leverera det som kunden vill ha och därav uppkomsten av denna meny. Här kan ni sitta och komponera helt själva hur ni vill att just er buffé ska se ut. Titta, inspireras, lägg till eller ta bort precis efter eget tycke. Längst ner på sidan kan ni även hitta en länk till en pdf så att ni kan skriva ut listan.

 

Buffeförslag

 

Fisk och skaldjur

Ägghalva med skagenröra och sikrom 25:- / pers
Gravad eller kallrökt lax med tillhörande sås. 30:-
Varmrökt lax med dill- rödlök och romcreme. 35:-
Chili och sesamsotad lax eller tonfisk med sojadipp. 48:-
Ceviche ( lime och chilimarinerad fisk och skaldjur ). 48:-
Halstrad pilgrimsmussla med blomkålscreme. 38:-
Färska räkor / Rökta räkor med aioli. Dagspris

Kallskuret och småvarmt

Proscuttioskinka med exotisk frukt. 40:-
Rökt kalkonbröst med mimosasallad. 37:-
Italiensk salami. 28:-
Bresaola med marinerad grön sparris. 45:-
Rökt renstek med pepparrotsgrädde. 42:-
Helstekt biffrad med potatissallad. 47:-
Rosastekt ankbröst med waldorfsallad. 42:-
Örtstekta lammracks. 52:-
Rödvinsmarinerad lammrostbiff. 52:-
Kycklingfilé fylld med soltorkad tomat och basilika. 47:-
Fläskfilemedaljong med gåslever och apelsin. 52:-
Västerbottenpaj med sikrom. 42:-
Potatisgratäng. 30:-

Dessert och ost

Cheescake med blåbärskompott. 55:-
Chokladbrownie med hallonculi och vispad grädde. 57:-
Crème brule. 55:-
Ljummen skogsbärsröra med chantilly. 58:-
Gorgonzola. 35:-
Talleggio ( Italiensk favorit ). 35:-
Brieost. 26:-
Västerbottenost. 32:-

Vi har även temabuffeer såsom Italiensk, karibisk, svensk o.s.v.
Beställning om minst 5 sorter plus dessert eller ost.

För att komma till en pdf klicka här.