Bröllop

BrudbukettBröllopsmiddagen som du har råd med

En bröllopsfest är förmodligen en av de mest minnesvärda och roliga festerna i livet. En fest full av glädje och förhoppningar men också en fest där man ställer extra höga krav mat, dryck och kringarrangemang. Ser man inte upp riskerar bröllopsfesten dessutom att bli en dyr affär. Allt detta har vi tänkt på när vi arrangerar våra bröllopsmiddagar. Vi tycker nämligen att brudparet ska få ägna så mycket tid som möjligt åt varandra – och slippa känna sig ruinerade efteråt. Därför tar vi inte extra betalt för bröllopsmiddagar utan ger samma pris som vid vilken fest som helst. Maten, drycken och festligheterna tummar vi däremot inte på.

Billig bröllopslokal för små och stora sällskap

En bröllopsfest hos oss innebär också att du får tillgång till en centralt belägen och billig bröllopslokal i Stockholm city, lätt för dina gäster att hitta till och anpassad för små och stora sällskap, från 50-450 personer. Vi på Två grabbar & kök har mångårig vana vid att arrangera fester och tillställningar av olika slag och lämnar sällan något åt slumpen. Vår köksmästare Johan Tholsby lagar till en bröllopsmiddag som kommer att stanna kvar i dina gästers matminne för lång tid framåt och Christian Lundberg, vår rutinerade festfixare och idékläckare, ser till att bröllopsfesten i övrigt blir som du önskar den, nämligen ett minne för livet. Bröllopsvalsen har vi också tänkt på. Med vår toppmoderna ljudanläggning får både brudpar och gäster svårt att slita sig från dansgolvet.

Kontakta oss för din bröllopsmiddag

Dags att slå era påsar ihop? Anlita oss på Två grabbar & kök så får du en pålitlig och prisvärd arrangör av din bröllopsfest. Kontakta vår festfixare Christian Lundberg via mejl christian@tvagrabbar.se eller telefon 0707 – 29 62 81 för prisförslag och en visning av lokalen. Lättast når du Christian via mejl.

Om datumet är bokat, finns det alternativa datum?
På ett ungefär. Minimum om 50p är brukligt.
När ni tänkt att gästerna anländer och när ni vill att det skall vara slut.
Vad är det för typ av mat och dryck som ni vill bjuda på? Både mat och dryck går via oss.