All vår goda mat

Här hittar ni vår goda mat. Antingen så klickar ni er vidare via länkarna som följer eller så klickar ni i dropplistan som kommer upp under menyn ”All vår goda mat”

 

Under alla år som vi har medverkat på det gastronomiska scenen som är Stockholm har vi levererat en uppsjö utav olika arrangemang. Studentskivor, julbord, avtackningar, företagsmingel, skådespelarsamtal, musikfester, klubbar, ja listan kan göras lång. Men vad än det kan vara som ni söker så vill vi här erbjuda en portal där man kan se ett axplock av den mat som vi levererar. Maten, eller rättare sagt lunchen, var det som satte Två Grabbar på kartan och det är en tradition som vi vill fortsätta med. Utöver lunchen så kommer ni här kunna se bufféförslag, mingel- och plockmat, temabufféer, etc. så att ni kan utforma den matupplevelse som ni vill att era gäster skall få. Då och då uppdaterar vi våra menyer och förslag för att dels utveckla oss själva men även för att illustrera vad vi märker är det som ni kunder vill ha.

Låt smaklökarna suktas och hitta det som just ni tilltalas av så ser vi fram mot att få skapa en afton tillsammans med er och era gäster.

Veckans Lunch
Bufféförslag Stycke
Våra Wraps
Mingel- och Plockmat
Denna del av hemsidan är under konstruktion och kommer inom kort att smyckas med bilder samt få sin helhet klar. Tack för visad hänsyn!