A la carte

Här ges ni möjlighet att komponera fritt vad ni skulle önska att bjuda era gäster på. Låt smaklökarna suktas och inspirera till en härlig måltid i gott sällskap.

 

 

Förrätter.

Toast Skagen toppad med löjrom.

125:-

Ugnsbakad Chèvre på pumpernickel med bacon, timjan, walnötter och honung.

115:-

Toast Lapponais ( rökt renstek, pepparrotsgrädde, gräslök och lingon).

105:-

Cognavsgravad oxfilé med dijondressing och plocksallad.

125:-

Laxcarpaccio med kapris, paprika, rödlök, hyvlad parmesanost och ruccola.

95:-

Hummersoppa serveras med västerbottenostfylld smördegsstång.

135:-

Bruscetta med tomat, rödlök, basilika, olivolja, hyvlad parmesanost samt grillat surdegsbröd.

105:-

Mozzarella Caprese med basilikaolja och plocksallad samt grillad focaccia.

95:-

Kött.

Örtgrillad ryggbiff med haricot verts, rödvinsås och potatisgratäng.

225:-

Majskycklingsbröst med kantarellsås, sockerärtor, timjan och duchesspotatis.

195:-

Parmalindad fläskfile med sparrissallad, balsamicosås, soltorkad tomatcreme och pommes rissole.

210:-

Grillad rödvin- och örtmarinerad lammrostbiff med rostad vitlöksås, glacerade rotsaker och potatiskaka.

225:-

Helstekt hjortytterfile med Karl-johansvamp, bacon, rödvinsås och västerbottenkaka.

265:-

Oxfile tournedo med cognacspepparsås samt råstekt potatis och bakad tomat.

265:-

Fisk.

Laxfärserad rödtungsrulad med juliennegrönsaker, vermouthsås samt räkor och örtslungad potatis.

265:-

Smörstekt torskrygg med västerbottenostpure, stekta kantareller samt grönt ärtskum och rostad palsternacka.

245:-

Örtmarinerat fisk och skaldjursspätt med hummersky, aioli samt avorioris.

215:-

Cajunsotad lax med rostad sparris, kräfthollandaise och duchesspotatis.

195:-

Chili- och sesamgrillad tonfisk med asiatisk sötpotatissallad samt wasabicreme och soyasås.

225:-

Halstrad havsabborre med grillad citronmarinerad fänkål, gräddkokt bladspenat, små tomater och rostad potatis.

225:-

Vegetariskt.

Rödbetsbiffar med chevreröra och honungsrostade rotsaker.

135:-

Ostfylld tortellini med spenat, champinjoner och gorgonzolasås.

125:-

Paella med grillade grönsaker, tomatsky och örtcreme.

125:-

Fetaostgratinerad aubergine serveras med olivcreme och rostad potatis.

135:-

Puylinsgryta med tomat, kokosmjölk och curry serveras med cachewnötter och ris.

135:-

Dessert.

Apfelstrudel med vaniljvisp.

80:-

Chokladmousse med bärkompott.

85:-

Vit chokladpannacotta med passionsfrukt.

85:-

Chokladfudgetårta med vaniljglass och färska bär.

105:-

Cheesecake med blåbär och vit choklad.

85:-

Brownie med hallonculi och vispad grädde.

85:-

Crème brulee.

80:-